Wil je graag staatsloten of andere loten kopen in Den Haag? Ondanks de corona-maatregelen kan dat nog gewoon. Juist de lokale ondernemers kunnen nu een steuntje in de rug gebruiken. Wij verkopen met plezier aan jou een lot, ook in 2021.

Onze winkel is helaas tijdelijk gesloten. Maar ons pakketpunt is nog wel gewoon geopend. Hier kun je je naast pakketjes ook je loten en andere bestellingen afhalen. Als je ons een mailtje stuurt via korlvinke@gmail.com met je bestelling, leggen we het dezelfde dag nog klaar.

Staatsloten

Een Staatslot, straatje, heel of 1/5 lot – het kan allemaal. Koop je winnende staatslot bij ons in de winkel.

Lotto

De Lotto Jackpot is de vaakst vallende jackpot in Nederland. Meespelen met Lotto is spannend en eenvoudig!

TOTO

Bij TOTO kun je voetbalwedstrijden voorspellen, maar ook andere teamsportwedstrijden of individuele sportwedstrijden. In de winkel is een TOTO terminal aanwezig.


Eurojackpot

Eurojackpot is een spelletje waarbij je voor € 2 per lot elke week kans maakt op de Jackpot. Niet zomaar een Jackpot, maar één van minimaal € 10 miljoen.

Lucky Day

Speel mee met Lucky Day! Met een inleg van €1,50 maak je al kans op €450.000.-,

Krasloten

Krassen, cashen, klaar. We hebben diverse krasloten. Tijdens de decembermaand verkopen we de bekende decemberkalender en stellen we krasboxen samen, om cadeau te geven of voor hou ‘m gewoon zelf.

Koop je winnende lot bij Cigo Korlvinke

Eurojackpot is een spelletje waarbij je voor € 2 per lot elke week kans maakt op de Jackpot. Niet zomaar een Jackpot, maar één van minimaal € 10 miljoen.